PROFESSIONELLE PIERCERE BRUGER IKKE PIERCING-PISTOLER

Her er nogle af grundene:

Piercing-pistoler kan ikke steriliseres i en AUTOKLAVE!

Uden en grundig sterilisation stiger risikoen for en infektion eller overførte sygdomme (f.eks. Hepatitis).

Smykker

Smykkerne der bruges i piercing-pistoler er ‘’one-size’’, det betyder at der ikke er plads nok til inflammation (hævelse).

Materialet er af dårlig kvalitet og er ikke egnet til en frisk piercing, da det bl.a. ofte indeholde nikkel.

De såkaldte butterfly-låse smykkerne er udstyret med, har små folder der ikke kan rengøres ordentligt og det er her sårvæske og bakterier kan ophobe sig, hvilket kan føre til en infektion.

Asymmetri

Ofte bliver piercingerne placeret dårligt ellers fører manglen på professionalisme og kommunikation med kunden omkring fremtidige piercinger til at piercingerne bliver placeret på en måde der ødelægger symmetrien for fremtidige projekter.

Hygiejne

Generelt bliver der ikke brugt sterile handsker ellers bliver området ikke rengjort tilstrækkeligt før piercingen, normalt bliver der brugt et enkelt sæt handsker når der skal renses, markeres og pierces samtidig med at diverse overflader i butikken bliver rørt, hvilket resultere i krydskontamination.

Smerte

Du bliver piercet med smykket som ikke er tilstrækkeligt spidst til at kunne bryde huden gnidningsfrit, hvilket betyder huden bliver flået i stykker som er et unødvendigt traume for vævet. Det resultere i ekstra inflammation (hævelse) og permanente vævsskader.

DanishEnglish